Atex-Tools
 

HOME

|

CONTACT

 
 
 

VONKVRIJ SLIJPGEREEDSCHAP

|

VACUUMSTRALEN

|

VONKVRIJ LUCHTGEREEDSCHAP

|

HANDGEREEDSCHAP

 
 

vraag hier uw offerte aan voor de ibix-ketels 

Perspect Industrial Products is dé expert op het gebied van stralen. Vanuit jarenlange ervaring met Belzona projecten, waarbij oppervlaktevoorbehandeling cruciaal is kunnen wij u voorzien van advies voor uw project. Daarnaast hanteren wij zeer korte levertijden en scherpe prijzen. Via de contactpagina kunt u onze gegevens vinden.

IBIX-problaster.JPG

ibix 9 problaster 9 (ATEX)

De IBIX® PROBLASTER 9 is de ideale straalketel voor eenvoudig professioneel straalwerk met harde straalmiddelen. Deze straalketel wordt veel toegepast voor het ontroesten in de scheepvaart, luchtgommen en zware industrie.

Bekijk hier het ATEX certificaat 

IBIX-ibimar-13.JPG

IBIX® IBIMAR 13

De IBIMAR 13 straalmachine is lichtgewicht, compact en zeer geschikt om mobiel klein straalwerk uit te voeren. De machine is volledig uit aluminium vervaardigd. Dankzij de lichtgewichte uitvoering is de IBIX® overal inzetbaar en zelfs op de rug te vervoeren. De IBIMAR 13 straalmachine is ontwikkeld voor professioneel intensief gebruik

IBIX-Problaster-25.JPG

IBIX problaster 25 (ATEX)

 De IBIX® PROBLASTER 25 straalketel is lichtgewicht, compact en zeer geschikt om mobiel allerhande straalwerk uit te voeren. De IBIX® PROBLASTER 25 straalketel wordt veel gebruikt in het jachtonderhoud, scheepsvaart en zware industrie.

Bekijk hier het ATEX-certificaat

IBIX-28-H2O-Triology.JPG

IBIX 28 H2O TRIOLOGY

Door het compacte design en de productie van een grote straalketel is de IBIX® 28 H2O HD erg populair bij onze klanten. De watertoevoer op de IBIX® 28 H2O straalketel maakt stofvrij werken mogelijk, daarnaast heeft het water ook een verzachtend effect zodat de gevel tijdens het reinigen zo min mogelijk wordt beschadigd. De machine is volledig uit aluminium vervaardigd. Dankzij de lichtgewichte uitvoering is de IBIX® overal in te zetten

IBIX-40-HD.JPG

IBIX 40 HD

De IBIX® 40 HD straalketel is lichtgewicht, compact en zeer geschikt voor zowel licht als zwaar straalwerk. De unit wordt veel gebruikt voor het stofvrij verwijderen van verf en roest van constructiewerken. Op de IBIX® 40 HD straalketel is de straalslang van de IBIX® 25 te plaatsen om meer ketelvolume te creëren voor dezelfde werkzaamheden. De machine is volledig uit aluminium vervaardigd, en is dankzij de lichtgewichte uitvoering overal in te zetten. 

IBIX-60-Straal.JPG

IBIX® 60 HD

De IBIX® 60 HD straalketel is de grootste en meest krachtige straalketel in het assortiment, waarmee u stofvrij kunt werken. Deze krachtpatser behoudt het gemak van de lichtgewichte en compacte vormgeving, maar biedt twee keer zoveel vermogen. Met de robuuste outdoor banden is deze unit ook op ruw terrein op zijn plek. De machine is volledig uit aluminium vervaardigd. De IBIX® 60 HD straalketel is ontwikkeld voor professioneel intensief gebruik.

 

accessoires ibix-ketel

Bij alle IBIX ketels is een straalslang van 10 meter inbegrepen. Langere straalslangen zijn beschikbaar. Mocht u extra meters willen maken hebben wij als extra optie ook een high speed nozzle in ons assortiment wat de efficentie met 25% maximaliseerd.

INFORMATIE EN ADVIES VONKVRIJ GEREEDSCHAP

informatie-en-advies.jpgHeeft u vragen over de range vonkvrije gereedschappen voor in Atex / EX zones, neem dan gerust contact met ons op. Ook voor meer informatie over de werking of toepassing van IBIX staan de adviseurs van Perspect Industrial Products u graag te woord: +31 (0) 78 303 19 20.

 

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Slagmoersleutel M10 - M16


Vonkvrije slagmoersleutel met pistoolgreep - voor het snel en moeiteloos vast- en losdraaien van schroeven van M10 tot M16


Naaldbikhamers Trelawny


ons doel om de best presterende en veiligste gereedschappen te produceren voor gebruik in gevaarlijke omgevingen, biedt Trelawny onze ATEX-gecertificeerde versies van het volledige VL-assortiment naaldbikhamers aan. De VL Ex-serie is gebaseerd op onze VL303 & VL203 pistoolgreep scalers en de VL223 in line scaler. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 20
E info@atex-tools.nl

IBAN: NL97INGB0665859139
BIC: INGBNL2A

BTW: NL80.55.31.373.B01
KvK: 271610401


ALGEMENE VOORWAARDEN

Perspect Industrial Products

Algemene voorwaarden Perspect Industrial Products B.V.

 

MAINTENANCE 2018 ANTWERPEN

Maintenance 2018

Atex Tools is op de Maintenance 2018 in Antwerpen te vinden: bezoek Perspect Industrial Products en Atex Tools, op stand D2010 tijdens Maintenance 2018.

 

VACUUMSTRALEN

CATALOGUS ALLMET SAFETY TOOLS

CONTACT

DISCLAIMER

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

VONKVRIJ SLIJPGEREEDSCHAP

COOKIES UITSCHAKELEN

EX**
 
 

Perspect Industrial Products B.V. is onderdeel van Perspect Groep B.V. - Copyright 2022