Atex-Tools
 

HOME

|

CONTACT

 
 
 

VONKVRIJ SLIJPGEREEDSCHAP

|

VACUUMSTRALEN

|

VONKVRIJ LUCHTGEREEDSCHAP

|

HANDGEREEDSCHAP

 
 

Vacuümstraalmachines

De Pisys Flex is een ATEX gecertificeerde vacuum straalunit die ontworpen is om zonder downtime straalwerkzaamheden in Ex-zones uit te kunnen voeren. Deze straalunit is gecertificeerd voor gebruik in zone 1 en 2. Door de verschillende ATEX gecertificeerde adapters kunnen alle soorten hoeken en oppervlaktes bewerkt worden.

Doordat het straalgedeelte en de vaccuumunit gescheiden zijn, kunnen deze gemakkelijk worden opgesteld. Ook het beperkte gewicht draagt bij aan de flexibele inzet. De PiSys Flex vacuum straalunit kan aangesloten worden op een slangenpakket tot 40 meter.

Voordelen Pisys Flex vacuum straalunit

De PiSys Flex is volledig pneumatisch en heeft een luchtverbruik van 6 m3/min bij een werkdruk van 7 Bar. De vacuum straalunit regelt de straalmiddelstroom en verzamelt gebruikte grit, stof en vuil. Dankzij het interne recycleproces wordt het gebruikte straalgrit herwonnen en kan het tot 25 keer worden gebruikt, waardoor de hoeveelheid geproduceerd afval fors daalt.

Bij de ontwikkeling van de Atex-gecertificeerde apparatuur van Pinovo, staan lagere levenscycluskosten, de gezondheid van werknemers, het voorkomen van downtime en het milieu centraal. Naast de fors verminderde afvalstoffenproductie, wordt door het stofvrije stralen met laag geluidsniveau de impact op omliggende apparatuur en constructies geminimaliseert. Na het stofvrij stralen is het oppervlak direct geschikt voor nabehandeling of oppervlaktebehandeling zoals TSA of conservering.

 

Compatible met Pinovo adapters

De Pisys Flex vacuum straalunit is compatible met alle Pinovo handbediende adapters die ingezet kunnen worden voor het  stralen van elk oppervlak. 

 

pico pipe

De PiCo Pipe is ideaal voor het stralen van buizen en pijpleidingen. De handbediende adapter werkt in een gesloten loop met de PiSys Flex . De PiCo Pipe is verkrijgbaar in verschillende diameters, afhankelijk van de maat van de pijp of buis. 

 

 

 

 

 

 

Pihab

De PiHab is een Atex gecertificeerde transparante, flexibele straalcabine waarbinnen met een open straalnozzle veilig gestraald kan worden. De PiHab werkt in een gesloten loop met de PiSys Flex. De flexibele straalcabine kan eenvoudig worden aangepast aan verschillende complexe pijp- of balkstructuren, zoals flenzen, steunen, kleppen en dergelijke.

 

 

 

 

 

 

 

Piconnect

Met de PiConnect kan een oppervlakteruwheid worden bereikt tot 120 μm met een reinheid tot en met Sa 3. Verbruik van het straalgrit kan tot 25 x verminderd worden wat tot een verminderde afvalstoffenproductie leidt. Sweep stralen met een laag geluidsniveau minimaliseert de impact op omliggende apparatuur en constructies. PiConnect van Pinovo is Atex-gecertificeerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

pipoint

De PiPoint is ontwikkeld voor het sweep stralen van details zoals klein, moeilijk te banderen werk. De handbediende adapter werkt in een gesloten loop.Net zoals bij de andere oplossingen van Pinovo, werkt ook de PiPoint met een laag geluidsniveau wat de impact op omliggende apparatuur en constructies minimaliseert.

 

 

 

 

 

 

piwalk

 

De Piwalk adapter is speciaal ontwikkelt om te kunnen stralen op medium tot grote horizontale oppervlaktes. Je kunt eenvoudig achter deze tool aanlopen waardoor de uitvoerder minder belast wordt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatie over de Pisys Flex vacuum straalunit

informatie-en-advies.jpgWilt u meer informatie over de mogelijkheden van de Atex-gecetificeerde vacuum straalunit Pisys Flex? Of een persoonlijk advies over de meest veilige, effectieve en kostenefficiënte wijze voor het stofvrij stralen in Atex en EX zones? Neem gerust contact met ons op. Ook voor meer informatie over het Pinovo assortiment kunt u bellen met +31 (0) 78 303 19 20.

 

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


PINOVO: onze vacuÜmstraalunit

De Pisys Flex is een ATEX gecertificeerde innovatieve vacuum straalunit om stofvrij straalwerk-zaamheden (in Ex-zones) uit te kunnen voeren. 


Pinovo's adapters - stralen van iedere geometrie

De Pisys Flex vacuum straalunit is compatible met alle Pinovo handbediende adapters die ingezet kunnen worden voor het  stralen van elk oppervlak. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 20
E info@atex-tools.nl

IBAN: NL97INGB0665859139
BIC: INGBNL2A

BTW: NL80.55.31.373.B01
KvK: 271610401


ALGEMENE VOORWAARDEN

Perspect Industrial Products

Algemene voorwaarden Perspect Industrial Products B.V.

 

MAINTENANCE 2018 ANTWERPEN

Maintenance 2018

Atex Tools is op de Maintenance 2018 in Antwerpen te vinden: bezoek Perspect Industrial Products en Atex Tools, op stand D2010 tijdens Maintenance 2018.

 

VACUUMSTRALEN

CATALOGUS ALLMET SAFETY TOOLS

CONTACT

DISCLAIMER

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

VONKVRIJ SLIJPGEREEDSCHAP

COOKIES UITSCHAKELEN

EX**
 
 

Perspect Industrial Products B.V. is onderdeel van Perspect Groep B.V. - Copyright 2022