Atex-Tools
 

HOME

|

CONTACT

 
 
 

VONKVRIJ SLIJPGEREEDSCHAP

|

VONKVRIJ & STOFVRIJ STRALEN

|

VONKVRIJ LUCHTGEREEDSCHAP

|

UNIEKE OPLOSSINGEN

 
 

Uitdagend samenwerkingsproject binnen de petrochemie

In 2020 heeft Perspect Industrial Products in samenwerking met Perspect Group B.V. een mooi, uitdagend project gerealiseerd. Dit project werd uitgevoerd voor een klant binnen de petrochemie. Op verschillende grote opslagtanks werden steunpunten verlijmd, deze werden later gebruikt voor het implementeren van een sprinklersysteem op alle opslagtanks. Het voorbehandelen gebeurde met ATEX gecertificeerde straalapparatuur van Pinovo. De productie kon ondanks een aantal weken durende applicatie, ongestoord doorgaan. 

Straalwerkzaamheden

Perspect Industrial Products was bij dit project verantwoordelijk voor het straalwerk. Het straalwerk werd uitgevoerd met straalapparatuur van Pinovo. Pinovo is wereldwijd leverancier van innovatieve technologie toegespitst op stofvrij vacuümstralen van industriële oppervlakken in ATEX zones.

Perspect Industrial Products is de geautoriseerde verdeler van Pinovo producten in de Benelux. De Pinovo oplossingen zijn ontwikkeld gericht op het besparen van kosten voor de klant. Enkele voordelen bij het gebruik van Pinovo zijn:

  • ATEX Gecertificeerd voor zowel zone 1 als 2,
  • 75 % Minder afval
  • Geen schade aan omliggende apparatuur
  • Geen heetwerkvergunning
  • Geen tot nauwelijks downtime

De projectbegeleider van Perspect Industrial Products heeft in verschillende presentaties het straalsysteem extra toegelicht aan de uitvoerders!

Verlijmen steunpunten

Na het stralen werden er verschillende steunpunten verlijmd met de Belzona 1111. De Belzona 1111 is een twee-componenten pasta die wordt ingezet voor herstel, verlijming en reparatie van machines, installaties en metalen onderdelen.
Belzona 1111 Super Metal is bestand tegen een groot aantal chemicaliën en corrodeert niet. Het is zowel makkelijk te mengen als aan te brengen; de metaalpasta kan met conventionele gereedschappen worden verwerkt. 

Nadat de verschillende steunpunten duurzaam verlijmd waren, kon er een sprinklerinstallatie op de daken worden geïnstalleerd. 

 

INFORMATIE EN ADVIES

Wilt u een advies over meest effectieve en efficiënte wijze waarop u uw installaties kunt repareren, beschermen of de levensduur daarvan kan verbeteren? Neem gerust contact met ons op. Ook voor meer informatie over de uitgevoerde applicatie kunt u bellen met +31 (0) 78 303 19 20. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze chat bot!

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Pinovo's key benefits - beter milieu

Het zijn precies deze redenen dat Pinovo de 'United Nations Sustainable development goals' ondersteund. Pinovo helpt mee om in 2025 een significante vermindering van de zeeverontreiniging te realiseren en het beheren van afvalstromen conform de internationale kaders


Pinovo's adapters - stralen van iedere geometrie 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 20
E info@atex-tools.nl

IBAN: NL97INGB0665859139
BIC: INGBNL2A

BTW: NL80.55.31.373.B01
KvK: 271610401


ALGEMENE VOORWAARDEN

Perspect Industrial Products

Algemene voorwaarden Perspect Industrial Products B.V.

 

MAINTENANCE 2018 ANTWERPEN

Maintenance 2018

Atex Tools is op de Maintenance 2018 in Antwerpen te vinden: bezoek Perspect Industrial Products en Atex Tools, op stand D2010 tijdens Maintenance 2018.

 

VONKVRIJ & STOFVRIJ STRALEN

CATALOGUS ALLMET SAFETY TOOLS

CONTACT

DISCLAIMER

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

VONKVRIJ SLIJPGEREEDSCHAP

COOKIES UITSCHAKELEN

EX**
 
 

Perspect Industrial Products B.V. is onderdeel van Perspect Groep B.V. - Copyright 2021