Atex-Tools
 

HOME

|

CONTACT

 
 
 

VONKVRIJ SLIJPGEREEDSCHAP

|

VONKVRIJ & STOFVRIJ STRALEN

|

VONKVRIJ LUCHTGEREEDSCHAP

|

UNIEKE OPLOSSINGEN

 
 

Compatible met Pinovo adapters

De Pisys Flex vacuum straalunit is compatible met alle Pinovo handbediende adapters die ingezet kunnen worden voor het  stralen van elk oppervlak.

pico pipe

De PiCo Pipe is ideaal voor het stralen van buizen en pijpleidingen. De handbediende adapter werkt in een gesloten loop met de PiSys Flex . De PiCo Pipe is verkrijgbaar in verschillende diameters, afhankelijk van de maat van de pijp of buis.

Pihab

De PiHab is een Atex gecertificeerde transparante, flexibele straalcabine waarbinnen met een open straalnozzle veilig gestraald kan worden. De PiHab werkt in een gesloten loop met de PiSys Flex. De flexibele straalcabine kan eenvoudig worden aangepast aan verschillende complexe pijp- of balkstructuren, zoals flenzen, steunen, kleppen en dergelijke.

Piconnect

Met de PiConnect kan een oppervlakteruwheid worden bereikt tot 120 μm met een reinheid tot en met Sa 3. Verbruik van het straalgrit kan tot 25 x verminderd worden wat tot een verminderde afvalstoffenproductie leidt. Sweep stralen met een laag geluidsniveau minimaliseert de impact op omliggende apparatuur en constructies. PiConnect van Pinovo is Atex-gecertificeerd.

pipoint

De PiPoint is ontwikkeld voor het sweep stralen van details zoals klein, moeilijk te banderen werk. De handbediende adapter werkt in een gesloten loop.Net zoals bij de andere oplossingen van Pinovo, werkt ook de PiPoint met een laag geluidsniveau wat de impact op omliggende apparatuur en constructies minimaliseert.

piwalk

De Piwalk adapter is speciaal ontwikkelt om te kunnen stralen op medium tot grote horizontale oppervlaktes. Je kunt eenvoudig achter deze tool aanlopen waardoor de uitvoerder minder belast wordt. 

 

  

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


PINOVO: onze vacuümstraalunit

De Pisys Flex is een ATEX gecertificeerde innovatieve vacuum straalunit om stofvrij straalwerk-zaamheden (in Ex-zones) uit te kunnen voeren. 


Pinovo's key benefits - schoon straalproces

Het stralen binnen ATEX zones is een tijdrovende bezigheid. Alleen al het aanvragen van een heetwerkvergunning, het afzetten van de te stralen delen en de opruimwerkzaamheden resulteren in hoge onderhoudskosten voor de klant. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 20
E info@atex-tools.nl

IBAN: NL97INGB0665859139
BIC: INGBNL2A

BTW: NL80.55.31.373.B01
KvK: 271610401


ALGEMENE VOORWAARDEN

Perspect Industrial Products

Algemene voorwaarden Perspect Industrial Products B.V.

 

MAINTENANCE 2018 ANTWERPEN

Maintenance 2018

Atex Tools is op de Maintenance 2018 in Antwerpen te vinden: bezoek Perspect Industrial Products en Atex Tools, op stand D2010 tijdens Maintenance 2018.

 

VONKVRIJ & STOFVRIJ STRALEN

CATALOGUS ALLMET SAFETY TOOLS

CONTACT

DISCLAIMER

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

VONKVRIJ SLIJPGEREEDSCHAP

COOKIES UITSCHAKELEN

EX**
 
 

Perspect Industrial Products B.V. is onderdeel van Perspect Groep B.V. - Copyright 2021