Atex-Tools
 

HOME

|

CONTACT

 
 
 

VONKVRIJ SLIJPGEREEDSCHAP

|

VONKVRIJ & STOFVRIJ STRALEN

|

VONKVRIJ LUCHTGEREEDSCHAP

|

UNIEKE OPLOSSINGEN

 
 

vonkvrije boren van deprag

Steenboren - voor handmatig boren uitgerust met een boorkop (niet meegeleverd met het gereedschap), voor zachte en halfvaste grond, leisteen, klei of andere zachte rotsen in explosiegevaarlijke omgevingen (ATEX-conform).

Het gebruik van DEPRAG INDUSTRIAL Tools

De robuuste pneumatische boren zijn zeer geschikt voor handmatige boringen volgens de richtlijnen (Tsjechische technische overheidsnorm) SN 22 1930, SN 22 1931 en SN 22 1960, indien uitgerust met kernboorinzetstukken (optionele uitrusting). De boren kunnen worden gebruikt voor boringen in zachte en halfvaste steenkool, schalie of andere zachte rotsen. De maximale boorinzetdiameter is 42 mm (wij adviseren boren van 38 mm tot 42 mm). Om de vorming van stof tijdens de fabricage te verminderen, is de boor van het type DP 220-011BXOEX uitgerust met een geïntegreerde centrale waterkoeling.

Voordelen van onze boren

ATEX-compatibel
Onze ATEX-conforme luchtboor voldoet aan de hoogste eisen voor gereedschappen die worden gebruikt in potentieel explosiegevaarlijke omgevingen in overeenstemming met norm IM2cXII2GDcIICT6 (80 ° C) X / IM2c II2GcIIBT5 (100 ° C) X.

Verbeterde veiligheidsvoorzieningen

Onze lucht-rotsboor onder de merknaam DEPRAG INDUSTRIAL is ontworpen voor gebruik in potentieel explosieve omgevingen en voor industriële toepassingen met de hoogste veiligheidseisen.

Zeer duurzaam

Onze rotsboren garanderen een betrouwbare werking in industriële gebieden met 24/7 operaties. Om de levensduur van de boormachine te verlengen, raden we aan om de boor uit te rusten met een extern filter.

Centrale waterspoeling

Onze boormachine - Model DP 220-011BXOEX heeft een centrale waterspoeling die de stofontwikkeling bij het boren vermindert.

Model DPT 450-011BXOEX met turbineaandrijving

Dit is een wereldwijde innovatie waarbij de eerste van onze boormachines is uitgerust met een turbineaandrijving. De boor heeft geen luchtsmering nodig (olievrij!).


AIR DRILL VOOR EXPLOSIEGEVAARLIJK OMGEVINGEN

Deze nieuwe luchtboor wordt voornamelijk gebruikt bij handmatige kernboortoepassingen wanneer hij is uitgerust met een boorstang. Deze boor is uitzonderlijk robuust bij het boren van zachte of half vaste steenkool, schalie of andere zachte steenformaties.

Meer weten over

AIR DRILL VOOR EXPLOSIEGEVAARLIJK OMGEVINGEN >

PNEUMATISCHE BOOR   

Pneumatische boor wordt gebruikt in potentieel explosieve omgevingen.

Meer weten over

PNEUMATISCHE BOOR    >

 

STEENBOOR IN EXPLOSIEGEVAARLIJKE OMGEVINGEN

Deze luchtboor is zeer geschikt voor handmatige boren volgens richtlijnen  SN 22 1930, SN 22 1931 en SN 22 1960, indien uitgerust met kernboor- inserts (optionele uitrusting).

Meer weten over

STEENBOOR IN EXPLOSIEGEVAARLIJKE OMGEVINGEN >


VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


+31 (0) 78 303 19 20

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


PINOVO: onze vacuümstraalunit

De Pisys Flex is een ATEX gecertificeerde innovatieve vacuum straalunit om stofvrij straalwerk-zaamheden (in Ex-zones) uit te kunnen voeren. 


Pinovo's key benefits - beter milieu

Het zijn precies deze redenen dat Pinovo de 'United Nations Sustainable development goals' ondersteund. Pinovo helpt mee om in 2025 een significante vermindering van de zeeverontreiniging te realiseren en het beheren van afvalstromen conform de internationale kaders 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 20
E info@atex-tools.nl

IBAN: NL97INGB0665859139
BIC: INGBNL2A

BTW: NL80.55.31.373.B01
KvK: 271610401


ALGEMENE VOORWAARDEN

Perspect Industrial Products

Algemene voorwaarden Perspect Industrial Products B.V.

 

MAINTENANCE 2018 ANTWERPEN

Maintenance 2018

Atex Tools is op de Maintenance 2018 in Antwerpen te vinden: bezoek Perspect Industrial Products en Atex Tools, op stand D2010 tijdens Maintenance 2018.

 

VONKVRIJ & STOFVRIJ STRALEN

CATALOGUS ALLMET SAFETY TOOLS

CONTACT

DISCLAIMER

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

VONKVRIJ SLIJPGEREEDSCHAP

COOKIES UITSCHAKELEN

EX**
 
 

Perspect Industrial Products B.V. is onderdeel van Perspect Groep B.V. - Copyright 2021